Te bereiken via whatsapp

040-2407172

Bekijk hier

MEER INFORMATIE

Catogorie: Huisnummers, aluminium

Aluminium naambord zwart ingekleurd

Samenvatting

De eigenaren van dit aluminium naambord hebben ons gecontacteerd via whatsapp met de vraag of we een ontwerp konden maken die leek op een bord die ze hadden doorgestuurd, maar dan met de afmetingen 10 x 20 cm, de tekst Fam. Borgers en het huisnummer 46. Ook hadden ze als eis dat het bordje moest passen bij hun buitenlampje die u boven het naambord ziet hangen.

Met deze informatie gingen wij aan de slag en hebben we een paar voorbeelden naar de klant gestuurd qua layout en lettertype om samen met de klant te bepalen welke het beste bij hun aansloot. Na besloten te hebben welk voorbeeld de voorkeur had hebben we groen licht gekregen van de klant en hebben we het naambord in productie gebracht.

Wilt u nou ook uw gedachten omzetten in werkelijkheid? Bij ons is niets te gek! Neem gerust met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@hetnaambordjeshuis.nl. Wij beantwoorden je e-mail tijdens kantooruren zo snel mogelijk. Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 40 240 71 72. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17:00 uur.

Informatie

Aluminium naambord

Dit huisnummerbord van Aluminium heeft een moderne luxe uitstraling. Door het aluminium te borstelen verkrijgt dit bordje de uitstraling van rvs. Uw huisnummer wordt verdiept gegraveerd en vervolgens ingelak met de gewenste kleur. Deze techniek staat garant voor een lange levensduur.

Het huisnummer is gemaakt van geanodiseerd aluminium waardoor het weerbestendig is en lang mee gaat. Standaard word dit huisnummer geleverd met een zelfklevende bevestiging. Optioneel kunt u kiezen voor boorgaten en 4 schroeven.

Onderhoud

Dit aluminium naambord kunt u reinigen met alle niet agressieve reinigingsmiddelen.

Bekijk de mogelijkheden!

Dit bieden wij nog meer!