Te bereiken via whatsapp

040-2407172

Bekijk hier

MEER INFORMATIE

Previous slide
Next slide

Catogorie: Naamplaatjes, kunststof

Brievenbus kunststof naamplaatje

Samenvatting

Met de desbetreffende VvE hebben wij samen gezeten om een naamplaatje te maken naar hun wensen. Zo hebben we gekeken naar afmeting, kleur, materiaal en typografie. Met de afgesproken maat, kleur materiaal en typografie hebben hebben wij een opzet gemaakt in ons systeem zodat de VvE hun bordje opnieuw kan bestellen met andere bewoners hun namen erop en zo zorgen we ervoor dat het er altijd hetzelfde en strak uit ziet.

Wilt u nou ook als VvE een naamplaatje bestellen? Bij ons bent u dan op het goede adres. Wij kunnen factuur- en aflever adres gescheiden houden zodat het bordje sneller bij de eigenaar aankomt. Neem gerust met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@hetnaambordjeshuis.nl. Wij beantwoorden je e-mail tijdens kantooruren zo snel mogelijk. Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 40 240 71 72. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17:00 uur.

Informatie

Basic naamplaatje

Dit basic kunststof naaamplaatje heeft de afmeting 80 x 20 mm en wordt gemaakt van 1,5mm dik Resopal. Dit materiaal bestaat uit een dubbellaags kunststof. Door het wegfrezen van de toplaag wordt de gekleurde laag zichtbaar.

Resopal is standaard beschikbaar is verschillende kleurcombinaties. Dit naamplaatje is geschikt voor zowel binnen als buiten. De graveerlijnen kunnen licht zichtbaar zijn.

Onderhoud

Dit kunststof naamplaatje kunt u reinigen met alle niet agressieve reinigingsmiddelen.

Bekijk de mogelijkheden!

Dit bieden wij nog meer!