Te bereiken via whatsapp

040-2407172

Bekijk hier

MEER INFORMATIE

Categorie: Naamplaatjes, kunststof

Kunststof bedrijfsruimte bord + logo

Samenvatting

De eigenaren van dit bedrijfsruimte bord hebben ons gecontacteerd via de mail met de vraag of we een ontwerp konden maken voor de behandelruimtes bij hun. We hebben er samen voor gekozen op het bord goed zichtbaar te maken en hem 16,5 x 4,4 cm moest worden. Ze wilde ook graag hun bedrijfslogo er zichtbaar op hebben.

Met deze informatie gingen wij aan de slag en hebben we een paar voorbeelden naar de klant gestuurd qua layout en lettertype om samen met de klant te bepalen welke het beste bij hun aansloot. Na besloten te hebben welk voorbeeld de voorkeur had hebben we groen licht gekregen van de klant en hebben we de bordjes in productie gebracht.

Wilt u nou ook uw gedachten omzetten in werkelijkheid? Bij ons is niets te gek! Neem gerust met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@hetnaambordjeshuis.nl. Wij beantwoorden je e-mail tijdens kantooruren zo snel mogelijk. Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 40 240 71 72. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17:00 uur.

Informatie

Basic nummerbord

Dit basic kunststof huisnummerbord heeft de afmeting 16,5 x 4,4 cm en wordt gemaakt van 1,5mm dik Resopal. Dit materiaal bestaat uit een dubbellaags kunststof. Door het wegfrezen van de toplaag wordt de gekleurde laag zichtbaar.

Resopal is standaard beschikbaar is verschillende kleurcombinaties. Dit huisnummerbord is geschikt voor zowel binnen als buiten. De graveerlijnen kunnen licht zichtbaar zijn.

Onderhoud

Dit kunststof nummerbord kunt u reinigen met alle niet agressieve reinigingsmiddelen.

Bekijk de mogelijkheden!

Dit bieden wij nog meer!