Lees hier onze

ALGEMENE VOORWAARDEN

het naambordjeshuis

Hier vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van hetnaambordjeshuis.nl, gevestigd te Veldhoven en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 77278240 

 

Algemeen

Wij stellen een goede relatie met onze klanten op prijs. Daarom maken we ook graag duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met Hetnaambordjeshuis.nl. Door artikelen bij Hetnaambordjeshuis.nl te bestellen, geeft u tevens aan dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Onze Algemene Voorwaarden zijn opgesteld conform de wet “Koop op afstand”’ die sinds 1 februari 2001 van kracht is. 

 

Prijzen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief handeling- en verzendkosten. 

 

Betaling

U dient uw bestelling vooruit te betalen per IDEAL. Belgische klanten kunnen betalen per Sofort banking of Bancontact. Na afronding van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging die tevens de factuur is. 

 

Verzendkosten

Wij verzenden uw bestelling via PostNL. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt netjes verpakt. 

 

Annulering

Hetnaambordjeshuis.nl accepteert een annulering van een bestelling tot het moment dat het voorbeeld is goedgekeurd en/of het productieproces is gestart. 

 

Persoonlijke gegevens en privacy

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling en bezorging van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Wij kunnen productfoto`s gebruiken voor social media en/of webshop, mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestellen. 

 

Afwijkingen in maat en kleur:

Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm. Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. Onze producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product vindt u bij de productomschrijving. 

 

Garantie en retourneren:

Volgens de wet “Koop op afstand” hebt u het recht de producten binnen 28 dagen te ruilen, dit geldt echter niet voor op maat gemaakte bestellingen. Al onze artikelen worden op maat gemaakt waardoor ruilen en retourneren niet mogelijk is. Deze producten zijn gemarkeerd als maatwerkproduct. Neem voor alle overige eerst contact op via ons e-mailadres info@hetnaambordjeshuis.nl. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening nadat wij uw pakketje hebben ontvangen. Retourzendingen van niet maatwerkproducten worden alleen geaccepteerd indien deze producten niet beschadigd of gebruikt zijn. 

 

Aansprakelijkheid

9.1 Hetnaambordjeshuis.nl  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Hetnaambordjeshuis.nl  verkochte producten. 

9.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Hetnaambordjeshuis.nl  kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Hetnaambordjeshuis.nl  is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. 

9.3 Hetnaambordjeshuis.nl  is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden aangegeven. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Hetnaambordjeshuis.nl  zo spoedig mogelijk worden aangepast. 

 

Overmacht

Hetnaambordjeshuis.nl  is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant in geval van overmacht. Onder overmacht verstaat Hetnaambordjeshuis.nl  omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van Hetnaambordjeshuis.nl . In geval van overmacht heeft Hetnaambordjeshuis.nl  het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Hetnaambordjeshuis.nl  zal u dit altijd schriftelijk meedelen. 

 

Vragen / klachten

Hetnaambordjeshuis.nl  streeft naar tevreden klanten. Wanneer u vragen of klachten heeft over de diensten en/of producten van Hetnaambordjeshuis.nl , dan worden wij daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht. E-mail voor vragen/klachten naar info@Hetnaambordjeshuis.nl . We streven ernaar om u te antwoorden binnen 24 uur na ontvangst van de klacht. Wanneer een voorval om nader onderzoek vraagt, dan zullen wij u laten weten hoe het e.e.a. verloopt. In alle gevallen zullen wij onze uiterste best doen om de klacht z.s.m. op te lossen. 

Klachten worden tot 30 dagen na aanschaf van een artikel in behandeling genomen. 

 

Copyright en merkrecht

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Hetnaambordjeshuis.nl . 

 

Overige bepalingen

Hetnaambordjeshuis.nl heeft het recht deze Algemene Voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.